KWALITEIT VAN LEVEN IN DE LAATSTE LEVENSFASE

Hospice Dedemsvaart biedt liefdevolle zorg aan mensen in hun laatste levensfase, maar is daarvoor afhankelijk van giften, donaties en sponsoring. De Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart draagt de hospice een warm hart toe en helpt bij het werven van sponsors en donateurs.

Stichting Vrienden van
Hospice Dedemsvaart

Hospice Dedemsvaart biedt een warme en zorgzame omgeving voor mensen die medisch gezien uitbehandeld zijn, maar die niet thuis kunnen sterven. Een team van zorgverleners staat er 24 uur per dag klaar voor de gasten en hun naasten. Daarbij staan persoonlijke aandacht en kwaliteit van leven voorop.

Voor het draaiend houden van de hospice is deze afhankelijk van donaties, giften en schenkingen. De Stichting Vrienden van Hospice Dedemsvaart helpt de hospice door vrienden, donateurs en sponsors te werven, die met financiële middelen de hospice ondersteunen. Zo maken we een aangenaam verblijf voor de gasten en hun naasten, mede mogelijk.

Over ons

Wat doen de Vrienden van Hospice Dedemsvaart?

Fondsenwerving

We helpen de hospice door Vrienden, donateurs en sponsors te werven die de hospice met financiële middelen willen ondersteunen.

Geldbesteding

Het ingezamelde geld wordt gebruikt voor de bijvoorbeeld de inrichting, of de aanschaf van nieuwe materialen of gereedschappen.

Communicatie en PR

Via de website, social media en activiteiten zorgen we ervoor dat de hospice onder de aandacht komt van een breed publiek.

Activiteiten

We organiseren regelmatig activiteiten waarvan de opbrengsten volledig ten goede komen aan de Hospice Dedemsvaart. 

Gasten en hun naasten moeten zich thuis voelen!

Actueel

Vrienden van de Hospice

Hilarische Bingo

353409402_742872384302690_6056224949095258208_n

Wandeltocht – The Training Club

346263311_967656427726560_1310453207450635245_n

Dag van de zorg

Quotes

“Het geeft mij heel veel voldoening om ondersteuning te bieden aan mensen die in de laatste fase van hun leven zijn gekomen.”

“Het verblijf moet hier zodanig zijn, dat het voor de gast bijna als thuis voelt.”

“Het is heel waardevol om zorg te kunnen bieden aan mensen op het kwetsbaarste moment in hun leven.”

Wil je het waardevolle werk van Hospice Dedemsvaart steunen? Word onze Vriend of doneer!
Alle steun, groot of klein, is enorm welkom en wordt erg gewaardeerd!